سلامت

طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش و به روش خانگی

سرکه سیب، معجزه ای از دل طبیعت! همیشه به دنبال راهی آسان و طبیعی برای سلامتی و لاغری خود هستید؟سرکه سیب، این مایع جادویی، با طعم ترش و ملس و خواص بی نظیرش، می تواند به شما در این مسیر کمک کند.

در این مطلب، طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش و سرکه سیب خانگی و در طب سنتی را به صورت گام به گام و با ساده‌ترین روش به شما آموزش می دهیم تا از این معجزه طبیعت در خانه خود بهره ببرید. پس با ما تا آخر این مطلب از وبسایت دکتر فیتنس همراه باشید!

طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش

سیب‌های گرفته شده را شسته و خشک کنید سپس به خورد کردن آنها بپردازید. چوب انتهای آن و همچنین هسته سیب را جدا کرده و درون یک دبه تمیز ریخته و سرکه را به آن اضافه کنید باید یک چهارم دبه خالی بماند. دبه را در جایی گرم قرار داده و در آن را بزارید یا حتی میتوانید در دبه را برداشته و از یک توری مناسب استفاده کنید

در تهیه سرکه سیب به روش طب سنتی باید در حدود 60 الی 90 روز صبر کنید و بعد در آن را برداشته و مقداری از آن را بچشید. اگر سرکه ترش بود، آن را داخل یک ضرف بریزید و آن را صاف کنید و بعد از حدود 20 روز سرکه سیب شما آماده است و می‌توانید آن را بچشید.

طرز تهیه سرکه سیب دکتر ضیایی

در ابتدا سیب‌های تهیه شده را با آب بشورید تا پاکیزه شوند و به غیر از چوب آنها هیچ یک از اعضای آن را دور نریزید و بعد از آن به خرد کردن سیب ها بپردازید. یک دبه مناسب تهیه کنید و سیب‌ها را درون آن بریزید سپس شکر را به آن اضافه کرده و در پایان کار آب را به مقداری اضافه کنید که روی سیب ها پوشیده شود.

همچنین ببینید: مصرف سرکه سیب برای لاغری

دقت کنید که باید حداقل یک چهارم از دبه خالی بماند. بهتر است در دبه را برداشته تا جریان هوا در آن وجود داشته باشد با این کار از کپک زدن آن جلوگیری می‌کنید. همچنین برای جلوگیری از کرم زدگی و زودتر به عمل آمدن سرکه سیب، دبه را در محلی قرار بدهید که دمای آن بین 25 تا 30 درجه سانتی گراد باشد.

بعد از گذشت چندین روز، بوی سرکه باعث جذب مگس سرکه به خود می‌شود ورود این حشره برای محصول نهایی فواید زیادی دارد. حال وقت آن است که به مدت 40 تا 50 روز صبر کنید و پس از آن سرکه را صاف کنید این بهترین زمان مصرف سرکه سیب است.

این مطلب هم مفیده: رژیم لاغری طب سنتی دکتر خیراندیش

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب به روش خانگی:

  1. آب سالم یا جوشیده شده
  2. سیب به میزان دلخواه
  3. برای هر 10 کیلوگرم سیب، نیم کیلو گرم شکر

ماندگاری سرکه سیب چقدر است

سرکه سیب به دلیل طبیعت اسیدی که دارد. به ندرت خراب می‌شود و ماندگاری خود را خود را حفظ می‌کند و نیازی به سرد نگه داشتن آن نیست لذا برای نگهداری آن بهتر است از ظرف‌های شیشه‌ای استفاده کنید و لزومی ندارد آن را در محیط سرد نگه دارید و دمای محیط آن معتدل باشد کافی است. اگر بعد از مدتی ثابت ماندن سزکه سیب، رنگ آن به سمت کدری و ته نشینی رفته آن را دور نریزید چون هنوز قابل استفاده است و می‌توانید آن را از صافی رد کنید و گل آن را دور بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا