جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون چیست؟
با پیشرفتهای گسترده علم پزشکی امروزه میتوان به راحتی و حتی بدون برش جراحی، تغییرات لازم را در فرم بینی ایجاد کرد. جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون یکی از محبوب ترین روشهای جراحی بینی است که باعث میشود بدون نیاز به گچ گیری و ایجاد زخم و اسکار بتوان بینی را تغییر داد. اگر دوست دارید در رابطه با این روش زیبایی و مزایای ویژه و منحصر به فرد آن، اطلاعات بیشتری کسب کنید، مطالعه این مطلب را از دست ندهید.
جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون
جراحی بینی بدون تامپون یکی از پیشرفته ترین تکنیکهای جراحی زیبایی بینی محسوب میشود. در این روش، تمامی برشهای جراحی در داخل بینی ایجاد شده و از ایجاد برشهای خارجی اجتناب میشود. این امر منجر به کاهش قابل توجه میزان تورم، کبودی و درد پس از عمل شده و دوره نقاهت را به طور چشمگیری کوتاهتر میکند. علاوه بر این، با استفاده از اسپلینتهای سیلیکونی به جای تامپونهای سنتی، بیمار از درد ناشی از خارج کردن تامپونها نیز رها میشود.
در روش جراحی بینی بسته و بدون تامپون، جراح با استفاده از ابزارهای مخصوص و آندوسکوپی، به ساختارهای داخلی بینی دسترسی پیدا کرده و تغییرات مورد نظر را اعمال میکند. این روش به دلیل دقت بالا و دید بهتر جراح، امکان دستیابی به نتایج طبیعیتر و زیباتری را فراهم میآورد.
مزایای جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون
انجام جراحی بینی بسته و بدون تامپون یک سری مزایای ویژه و منحصر به فرد دارد. از مهمترین این مزایا میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- نتایج طبیعیتر و حفظ آناتومی بینی
در روش جراحی بینی بسته، جراح با حفظ آناتومی طبیعی بینی و ایجاد برشهای داخلی، به نتایج طبیعیتر و هماهنگتری با سایر اجزای صورت دست مییابد. این امر به ویژه برای افرادی که به دنبال اصلاح جزئی بینی خود هستند، حائز اهمیت است.
- کاهش دوره نقاهت و بهبودی سریعتر
یکی از مهمترین مزایای جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون، کاهش قابل توجه دوره نقاهت و بهبودی سریعتر است. عدم ایجاد برشهای خارجی و استفاده از اسپلینتهای سیلیکونی به جای تامپونهای سنتی، منجر به کاهش تورم، کبودی و درد پس از عمل شده و به بیمار اجازه میدهد تا در کوتاه ترین زمان ممکن به روال عادی زندگی خود بازگردد.
- نتایج طبیعیتر
در جراحی بینی به روش بسته، جراح با دقت بیشتری میتواند به ساختارهای داخلی بینی دسترسی پیدا کرده و تغییرات مورد نظر را اعمال کند. این امر امکان ایجاد نتایج طبیعیتر و هماهنگتر با سایر ویژگیهای صورت را فراهم میآورد. همچنین، به دلیل عدم ایجاد برشهای خارجی، خطر ایجاد اسکار و تغییر شکل بینی به حداقل میرسد.
- کاهش خطر عفونت
استفاده از تکنیکهای جراحی بسته و حذف تامپونها، ریسک بروز عفونت پس از عمل را به طور قابل توجهی کاهش میدهد. تامپونها میتوانند بهعنوان محیطی مناسب برای رشد باکتریها عمل کنند و احتمال عفونت را افزایش دهند. در روش بسته، به دلیل کاهش تهاجم به بافتهای بینی و استفاده از تکنیکهای استریل، این خطر به حداقل میرسد.
عوارض جانبی جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون
اگر چه عوارض جانبی جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون بسیار محدودتر از جراحی باز و معمول است. اما این باعث نمیشود که این عوارض کاملا رفع شوند. افرادی که تحت انجام این جراحی قرار میگیرند، ممکن است عوارضی مانند درد، التهاب، کبودی و … را تجربه کنند.
البته با دریافت خدمات از پزشکانی خبره و توانا همچون دکتر وقردوست میتوانیم این عوارض را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.
کاندیدای مناسب جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون
اگر جزو افرادی هستید که انتظاراتی واقع گرایانه دارند و همچنین میخواهند تغییراتی جزئی در بینی خود ایجاد کنند، احتمالا جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون برای شما گزینه مناسبی خواهد بود. جالب است بدانید افراد دارای پوست نازک در انجام این جراحی عوارض جانبی کمتری را تجربه میکنند. بنابراین اگر پوست نازکی دارید، جزو کاندیدای مناسب جراحی بسته و بدون تامپون بینی قرار میگیرید. بدین صورت که به راحتی می توانید برای انجام جراحی بینی به روش بسته اقدام کنید.
کاندیدای نامناسب جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون
اگر از مشکلات شدید تنفسی رنج میبرید و همچنین میخواهید تغییرات زیادی در فرم بینی خود ایجاد کنید، بهتر است به جای جراحی بسته بینی، سراغ جراحی باز بروید. چرا که در جراحی بسته پزشک با یک سری محدودیتها در ایجاد تغییر روبهرو است و گاهی نمیتواند نتایج دلخواه شما را حاصل کند.
نتیجهگیری
در این مطلب به بررسی جراحی بینی به روش بسته و بدون تامپون پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. توجه داشته باشید که این روش جراحی نیز مانند دیگر روشهای جراحی حتما باید توسط پزشکان خبره و توانا انجام گیرد تا نتیجه دلخواه حاصل شود. به همین دلیل توصیه میشود نهایت توجه خود را به کار گیرد تا یک پزشک خوب را برای انجام این جراحی انتخاب کنید.